0 eset ostukorvis
  • No products in the cart.

Privaatsustingimused


Privaatsustingimused

  • Veebipood töötleb ostja isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.
  • Ostja isikuandmete vastutav töötleja on Karisma Food OÜ, registrikoodiga 12278092, Betooni 6, Tallinn. Karisma Food OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le
  • Töödeldavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse ostjalt konto registreerimisel ja/või tellimuse vormistamisel.
  • Ostja annab veebipoes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda ostja isikuandmeid (sh ees- ja perekonnanime, telefoninumbrit, aadressi, e-maili aadressi, ostuajalugu ja pangarekvisiite).
  • Veebipood töötleb isikuandmeid ainult ostja tellimuse haldamiseks ja tellitud kauba kätte toimetamiseks ning edastab ostja isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõttele ainult sellises ulatuses, mis on vajalik tellimuse kättetoimetamiseks. (Veebipoe koostööpartner veoteenuse pakkumisel on Jet Express OÜ, Lootsi 3a, 10140 Tallinn, 646 3222).
  • Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmeid) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
  • Pangarekvisiite kasutatakse kliendi maksete haldamiseks.
  • Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.
  • Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-maili aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.
  • Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-mailile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.
  • Ostja on igal ajal õigus tutvuda oma isikuandmetega ning nõuda nende andmete parandamist, sulgemist või kustutamist, va juhul, kui seadus sätestab teisiti.
  • Kõiki isikuandmeid puudutavate küsimuste korral on ostjal õigus saata meile e-kiri info@karismafood.ee või helistada numbril 6616032.
  • Krüpteeritud andmeside pankadega ostude eest tasumisel tagab ostja personaalselte pangatunnuste turvalisuse ja neile puudub ka veebipoel ligipääs.
  • Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.
  •  Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötajatele (transporditeenuse pakkuja, andmemajutus ja maksekeskus) isikuandmete töötlemine toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingu alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohaseid kaitsemeetmeid.
  •  Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klienditoe vahendusel.
  •  Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel info@karismafood.ee. Kustutamisetaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustatakse andmete kustutamise perioodi.